Ceaiul din coji de rodie | Cafeneaua Subiectelor


CUM PREPARĂM CEAIUL DIN COJI DE RODIE 

Se cunoaşte faptul că rodia este regina fructelor, datorită proprietăţilor sale curative, că sucul rodiilor ajută la protejarea sistemului imunitar şi al celui circulator, nici asta nu este o noutate, că rodia este supranumită şi elixirul tinere
ții este arhicunoscut, însă astăzi vin cu o noutate în domeniul remediilor naturiste, tot din jurul acestui fruct minune.


Este vorba despre coaja acestuia, pe care, după ce o consumăm, de fiecare dată o  aruncăm, însă, după ce veți citi articolul, probabil că nu o să o mai faceți, iar asta după ce o să aflați cât este de benefică pentru sănătatea noastră.

Mai întâi, după ce vom scoate sâmburii fructului de rodie din coajă, vom păstra coaja pe care o vom usca natural sau cumva pe lângă o sursă de căldură, fără însă a forţa procesul de uscare.

După ce avem cojile uscate, vom pune într-o cană cam 10-12 grame din acestea, (fructul înainte de decojire se va spăla temeinic cu apă caldă cu bicarbonat, abia după aceea vom trece la decojirea sa, astfel coaja să fie curată) peste care turnăm 200 ml. de apă clocotită.

Vom acoperi cana şi lăsăm la infuzat cca. 30 de minute, după care va fi gata de consum. 

Vom bea zilnic, câte 2 porţii a 100 ml, pe care le vom putea îndulci uşor cu puţină miere cât mai naturală.

IATĂ LA CE NE AJUTĂ CEAIUL DIN COJI DE RODIE 

- reduce stresul

- previne bolile cronice

- scade colesterolul rău 

- previne diabetul

- protejează sistemul circulator

- tratează ulcerul gastric


- ajută şi previne cancerul la stomac

                          VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !





Trimiteți un comentariu

1 Comentarii