
CUM PREPARĂM CEAIUL DIN COJI DE RODIE
Se cunoaște faptul că rodia este regina fructelor, datorită proprietăților sale curative, că sucul rodiilor ajută la protejarea sistemului imunitar și al celui circulator, nici asta nu este o noutate, că rodia este supranumită și elixirul tinereții este arhicunoscut, însă astăzi vin cu o noutate în domeniul remediilor naturiste, tot din jurul acestui fruct minune.
Este vorba despre coaja acestuia, pe care, după ce o consumăm, de fiecare dată o aruncăm, însă, după ce veți citi articolul, probabil că nu o să o mai faceți, iar asta după ce o să aflați cât este de benefică pentru sănătatea noastră.
Mai întâi, după ce vom scoate sâmburii fructului de rodie
din coajă, vom păstra coaja pe care o vom usca natural sau cumva pe lângă o
sursă de căldură, fără însă a forța procesul de uscare.
După ce avem cojile uscate, vom pune într-o cană cam 10-12 grame din acestea, (fructul înainte de decojire se va spăla temeinic cu apă caldă cu bicarbonat, abia după aceea vom trece la decojirea sa, astfel coaja să fie curată) peste care turnăm 200 ml. de apă clocotită.
Vom acoperi cana și lăsăm la infuzat cca. 30 de minute, după care va fi gata de consum.
Vom bea zilnic, câte 2 porții a 100 ml, pe care le vom
putea îndulci ușor cu putină miere cât mai naturală.
IATĂ LA CE NE AJUTĂ CEAIUL DIN COJI DE RODIE
- reduce stresul
- previne bolile cronice
- scade colesterolul rău
- previne diabetul
- protejează sistemul circulator
- tratează ulcerul gastric
- ajută și previne cancerul la stomac
VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
1 Comentarii
Câte zile pe lună se consumă ceaiul de rodie?
RăspundețiȘtergere