Dragostea vine cu metroul - partea a treia | Cafeneaua Subiectelor



Dragostea vine cu metroul ...

partea a doua - AICI                              partea întâi - AICI

scris de Dan Bițuică 

Se trezi dimineață  înainte ca ceasul să sune . Îl durea ceafa de la poziția incomodă în care dormise  pe canapea . Merse la baie , se bărbieri , apoi în cea mai mare viteză își pregăti o cafea mare destul de concentrată. O bău în timp ce se îmbrăca, privind prin fereastra apartamentului văzu că totul era alb . 

Ninsese , iar stratul de zăpadă depășea binișor cinci centimetri. Imediat își schimbă vestimentația cu una mai groasă , mai potrivită pentru vremea de afară. Coborî grăbit scările blocului și alunecă de câteva ori până se obișnui cu zăpada moale și afânată .


 Ajunsese la timp pe peronul gării   care acum era aglomerat datorită faptului că mulți oameni renunțaseră la deplasarea cu autoturismul personal. Își găsi cu greu loc în vagonul în care se urcase . Ca de obicei își scoase romanul și se cufundă în lectură . 

Nu citi nici cinci minute că Angela îi apăru din nou în gând. O văzu cum își ridică fusta din mers și intră în baie , unde deschise robinetul să-și umple cada. Era veselă , se auzea frânturi din romanțe de dragoste , Angela era îndrăgostită și sigur nu de el. Auzea cum apa din cadă clipocea destul de agitat. Privi prin fereastră cu lacrimile unindu-se undeva în gropița din bărbie. Turba de furie dar nu o furie sălbatică, era o furie a trădării , un sentiment pe care-l nu trăise niciodată .

 Angela ieși înfășurată în jurul corpului într-un prosop imens roz și cu unul făcut turban care-i acoperea capul de la frunte în sus. Era relaxată și chiar încercă doi pași dintr-un tango. Parcă nici nu-l vedea , parcă EL dispăruse de pe planetă . Întoarse capul să nu-i mai vadă fericirea , asta îi făcea rău , devenise egoist . Nici nu mai știa , dacă o mai iubește sau nu. Avea nevoie de timp să poată reflecta la ce va urma să facă. În prima etapă fu tentat să o accepte considerând că-i o rătăcire de moment și apoi în definitiv ce se întâmplase ? 

Multe cupluri au trecut și vor trece prin asta , dar dacă va acționa inteligent vor putea trece și peste asta. Se mai calmă puțin și acum vedea lucrurile puțin altfel. Încerca să-i găsească circumstanțe Angelei , fapt ce-i demonstra că încă o mai iubește. Angela se îndreptă înspre el și în timpul ăsta prosopul strâns în jurul trupului ei se agăță de colțul mesei și rămase goală. 

O privi cu jind, Angela chiar avea un trup frumos de femeie împlinită . Sânii fermi și mari îl înnebuneau . Simți nevoia să se ducă să o îmbrățișeze și apoi să o trântească acolo pe jos pe hol , sau nu..mai bine pe masă , sau pe canapea, toate astea i se învârteau în minte cu repeziciune. 

Era excitat , iar când Angela se apropie de el mirosind a parfum și alcool, se pierdu , iar în momentul când ea își puse mâna pe încheietura piciorului  său masând tot ce găsea în cale, o dorea. O dorea din toată ființa lui. Ea își apropie lent buzele-i cărnoase de ale lui și abia când se atinse , parcă un curent i-a pătruns în trup. A împins-o brutal și a privit-o în ochi . 


I se citea cumva repulsia , o vedea cu ochii minții cum făcea dragoste cu tipul din mașină , făcea dragoste cu un om fără chip . Atunci a înțeles că Angela nu mai poate fi a lui pe veci. Angela lui murise încă de când o zări că sărută alt bărbat. Totul se năruise iar el privea impasibil cum castelul făurit de ei cu atâta trudă se năruia sub ochii lor. 

- Știu că m-ai văzut lașule ! strigă ea aproape isteric. Știu că știi da ! Și ce ? Trebuia să fiu sclava ta? Am și eu suflet băiii ! Am simțit nevoia de un bărbat care să mă posede brutal , nu ca tine , care de abia mă atingi ca pe o piesă de cristal !

O privea plângând , fără a avea puterea să-i răspundă. Ea era iubirea lui , pentru care renunțase la aproape tot, pentru care o luase de la capăt de fiecare dată. Dezamăgirea era amară .Pentru o clipă a putut să o urască , însă apoi un sentiment de milă îl înlocuise pe primul, nu știa cum să procedeze, nu mai trecuse prin asta .

Trenul frână brusc și îl trezi din visare, trebuia să coboare .

va urma ...  partea a patra - AICI

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii