O poveste tulburătoare - Hachiko din tramvaiul 41

Imagini pentru poze lup alsacian


O POVESTE TULBURĂTOARE - HACHIKO DIN TRAMVAIUL 41 

Sunt multe poveștile despre devotamentul și prietenia necondiționată a câinelui față de om , povești și fapte care ne pun de multe ori pe gânduri și ne fac să vărsăm o lacrimă . Sunt prietenii și fapte de devotament suprem uneori , sunt relații speciale pe care din păcate mulți dintre noi nu le acceptă și nu le înțeleg .

Înainte de a începe prezentarea cazului vă reamintesc că un suflet este un suflet , indiferent în ce corp este găzduit , simte frigul , foamea, durerea , dorul , setea ca noi toți , haideți să încercăm să fim mai buni , iar dacă nu putem ajuta sau nu vrem să ajutăm , măcar să nu le producem suferințe gratuite .

În acest articol o să vă prezint un caz cu totul deosebit , este vorba despre un câine lup alsacian care îşi aşteaptă stăpânul la tramvai .

O poveste de devotament total care a rupt multe inimi.Un suflet care nu îşi găseşte liniştea până nu îşi va găsi stapânul .

 Oare îl va găsi ? 

Ceva asemănător cu acest caz a fost în filmul HACHIKO pe care vi-l recomand . Vă rog urmăriţi materialul de mai jos realizat de KANAL D  . Bravo lor ! Cuvintele sunt de prisos .


https://danbituica.blogspot.ro/2017/05/povestea-celui-mai-credincios-caine.html


 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii