
Antibiotice naturale, ascunse în cămara ta
Usturoiul
Usturoiul a ocupat primul loc în topul agenţilor curativi, are un efect miraculos asupra problemelor respiratorii, a răcelii, a temperaturii etc.
În Primul Război Mondial se făceau cataplasme cu usturoi ce preveneau infectarea rănilor, în aceeaşi perioadă, usturoiul era folosit împotriva timusului şi sepsisului (septicemiei).
În timp, oamenii au observat beneficiile usturoiului şi în cazurile de atac de cord, hipertensiune, anumite forme de cancer, probleme cardiace, tromboză, tromboflebită, diabet, infecţii ale pielii şi multe altele.
Alicina din usturoi este o substanţă antimicrobiană ce acţionează ca un antibiotic natural. Această substanţă este eliberată atunci când usturoiul este zdrobit. Nici o altă plantă medicinală nu a atins multiplele beneficii precum ale usturoiului.
Ceapa
Ghimbirul
De peste două mii de ani, ghimbirul a fost unul dintre principalele ingrediente folosite în medicina alternativă. Constituenţii din compoziţia sa au abilitatea de a ne ajuta la eliminarea mucusului, prevenind astfel problemele gastro-intestinale sau respiratorii. Consumul regulat de ghimbir ajută la eliminarea stărilor de oboseală, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, stabilizează nivelul de zahăr din sânge, ajută sistemului imunitar, combate cancerul, acţionează ca analgezic etc.
Turmeric
Turmericul, condimentul auriu, prin prezenţa curcuminei - ingredientul său forte - are efecte puternice ca antibiotic şi antiseptic. Substanţele antiinflamatoare protejează organismul împotriva unor bacterii specifice. Este bun împotriva tăieturilor, a rănilor grave, pentru lepră, psoriazis, eczeme, scabie, cancer, este bun pentru ficat, inimă, tractul digestiv. Turmericul previne şi dezvoltarea tumorilor canceroase.
Vitamina C
Dozele mari de vitamina C au abilitatea naturală de a vindeca infirmităţile rezistente la antibiotice. Din păcate tot, mai multe decese se înregistrează din cauza microbilor rezistenţi la antibiotice. Fructele şi legumele vin cu acea porţie de vitamina C necesară organismului. Un nutrient solubil în apă, vitamina C are multiple roluri în organism. Ea atacă şi distruge microorganismele din corp, inclusiv HIV, ajută sistemul imunitar, produce celule albe, repară celulele pielii distruse. Vitamina C este un remediu şi împotriva muşcăturilor de şarpe, difteriei și poliomielitei.
Mierea
Mierea a fost folosită dintotdeauna ca un antibiotic natural în tratarea diverselor afecţiuni sau boli. Datorită proprietăţilor antivirale, antiseptice, antiinflamatoare, enzimelor antibacteriene, mierea previne multiplicarea şi dezvoltarea anumitor bacterii.
Ceaiul verde
Ceaiul verde este un alt antibiotic natural ce ne oferă numeroase beneficii organismului, ajută la moderarea pierderilor de energie pe parcusul unei zile.
Se spune că polifenolii din ceaiul verde dizolvaţi în apă cu puţină sare pot produce elemente antiobiotice non-toxice, atunci când întâlnesc o bacterie, o distrug. Elementele antioxidante din ceaiul verde fortifică sistemul imunitar şi ajută organismul să lupte împotriva infecţiilor. Ceaiul verde combate E-coli şi Streptococcus în combinaţie cu alte antibiotice.
Extractul din seminţe de grapefruit
Extractul din seminţe de grapefruit are efecte antivirale, antifungice şi antiseptice, iar datorită multitudinii de substanţe antioxidante din compoziţia sa întregul organism va fi mult mai bine apărat. Este foarte eficient împotriva virusurilor şi a microbilor, a paraziţilor şi a ciupercilor ca: streptococ, stafilococ, salmonella, germeni hemofili, candida, herpes etc. Acest extract poate înlocui cu succes numeroase medicamente pe care le folosim pentru diferite afecţiuni şi boli.
Uleiul de oregano
VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
0 Comentarii