Sucul de gulie şi sănătatea | Terapia Naturistă



SUCUL DE GULIE ŞI PROPRIETĂŢILE SALE 

Se cunoaşte faptul că gulia face parte din aceeaşi familie cu broccoli şi cu varza. Aceste legume crucifere sunt foarte bogate în antioxidanţi şi minerale, având un compus foarte bogat de calciu şi vitamina C, dar şi fosfor, potasiu, fier, mangan, cupru, magneziu, fibre, proteine şi vitaminele B6 şi B9.

Guliile sunt recomandate pentru consumul  celor care suferă de anemie, care au deficit de calciu, pentru copiii care sunt în perioada de creştere, fortificând sistemul osos, întărind imunitatea, accelerând metabolismul şi prevenind infecţiile.

Sunt recomandate şi pentru alimentaţia persoanelor care suferă de diabet şi a celor cu probleme cardiace.


Consumând suc de gulie, vom reduce durerile musculare şi vom preveni cârceii. Sucul de gulie îl putem combina cu suc de morcov şi păpădie.

Consumul sucului de gulie, datorită proprietăţilor sale detoxifiante, ajută la curăţarea pielii, vindecă acneea şi eczemele.

Pentru obţinerea sucului de gulie vom folosi atât rădăcina, cât şi frunzele, care au în compoziţia lor o cantitate mare de fier şi vitamina B6, care ajută la formarea hemoglobinei. 
Un pahar de suc de gulie ne va asigura mai mult decât necesarul de viatmina C pe care trebuie să o consumăm zilnic.


Vom curăţa guliile, le vom spăla şi le vom toca, apoi le vom da prin maşina de suc şi 
 consumăm în stare proaspătă întotdeauna, imediat după obţinerea lui.

Sucul de gulie mai ajută la:

- astm

- acidoză

- colesterol mare

- cancer de colon şi prostată

- indigestie

- tulburări ale ritmului cardiac


                   VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii