Supa de salată verde şi beneficiile sale | Terapia Naturistă




REŢETĂ SUPĂ DE SALATĂ VERDE

Sezonul salatei verzi este în toi, iar consumul acesteia ne aduce numai beneficii, iar o modalitate de a o consuma este și sub formă de supă.

Cunoaştem faptul că salata verde are multe beneficii pentru sănătate dar în special pentru cei ce vor să slăbească, asta datorită faptului că are un numâr redus de calorii iar compusului mare de apă ne dă senzaţia de saţietate.


 Salata verde conţine o cantitate mare de fibre care ne ajută la o bună digestie. Printre beneficiile sale salata verde ne poate ajuta la:


- previne cataracta 

- boli cardiovasculare

- accidentul vascular cerebral

- diferite forme de cancer

- reduce constipaţia

- poate trata insomnia

- ameliorează durerile de cap

Supa de salată verde este alegerea bună pentru a ţine o dietă sănătoasă cu care vom slăbi frumos, aceasta oferindu-ne senzaţia de saţietate mai intensă decât vă imaginaţi, însă dacă vă gândiţi bine nu aveţi nimic de pierdut să încercaţi, iar pentru diversitate putem adăuga ţelina şi mazăre.

Nu ne va fi uşor în a alege între salata obişnuită şi alte soiuri ca Iceberg sau Romaine care după toate datele ar fi cam cea mai potrivită, aceasta conţine cam cele mai multe substanţe nutritive pentru supa noastră. 

Este adevărat că nu va arăta ca o supă pe care să o pui la un concurs de gătit, însă scopul nostru nu este acestea de a prepara o mâncare să arate foarte bine ci acela de a ne atinge scopul şi anume de a slăbi frumos şi armonios.



IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU A PREPARA SUPA DE SALATĂ VERDE:

- 1 salata verde (mică)

- o jumătate de piept de pasăre

- 2 cartofi

- frunzele din partea de sus a unei ţeline

- 2 linguri de mazăre, proaspăta sau congelată 

- 1 lingură de făină

Vom curăţa cartofii, îi spălăm şi-i vom tăia cuburi, îi fierbem până vor fi moi, rupem salata în mână şi o vom pune peste cartofi, vom fierbe carnea şi vom adăuga toate ingredientele exceptând făina.

 Amestecăm făina cu puţină zeamă din supă şi o vom turna încet, mestecând în tot acest timp. Vom lăsa să fiarbă cca. 1 oră. După fierbere se va da la o parte de pe foc şi vom constata că avem în oală o supă  gustoasă dar mai ales benefică .


                        VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii