O poveste de dragoste din lumea înaripatelor | Cafeneaua Subiectelor



O POVESTE DE DRAGOSTE DIN LUMEA ÎNARIPATELOR

povestită și adaptată de Dan Bițuică

O poveste tulburătoare , o poveste de dragoste de care numai niște ființe inteligente pot simți așa. 

Înaintea Crăciunului din anul 2009 , o poveste tristă  și adevărată a șocat milioane de locuitori , din Europa și până-n îndepărtata Asie . 

O poveste de dragoste din lumea înaripatelor , a făcut ca mulți oameni să reflecteze asupra sentimentelor și a frumuseții vieții . 


Deci cum spuneam în preajma Crăciunului 2009 o rândunică a fost lovită de o mașină , a căzut și nu a mai putut zbura , iar după ce a reușit să se refugieze din calea mașinilor , perechea ei , a căutat-o și a găsit-o mai mult moartă decât vie . 

Spre uimirea oamenilor , care au montat o cameră să observe ce se întâmplă în zona celor doi , rândunica sănătoasă a început să-și hrănească partenera lovită .

 O hrănea cu atâta dragoste încât mulți oameni vizionând imaginile în direct , au plâns simțind durerea celor doi. După un timp , când partenerul s-a întors să-și hrănească iubita , a găsit-o fără suflare, murise frumoasa sa parteneră.



Disperarea lui a fost sfâșietoare , țipând , fără să plece de lângă ea, încercând să o facă să miște și să-i primească hrana pe care o aducea pentru ea. În zadar însă , eforturile sale de a o readuce la viață au rămas fără reușită . 

După un timp , a înțeles că ea a murit . A zburat în înaltul cerului , însă revenea zilnic să o strige ...
și ele au suflet  ..nu ?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii