Ceaiul din frunze de măslin | Terapia Naturistă



CEAIUL DIN FRUNZE DE MĂSLIN - REŢETA LUI ESTE SCRISĂ ÎN BIBLIE


Măslinul se situează printre primele locuri de popularitate în rândul vegetalelor din întreaga lume, el fiind amintit de multe ori chiar şi în Biblie . 


Uleiul de măsline cât şi măslinele sunt în acelaşi timp şi alimente dar şi medicamente. Ceea ce nu se ştie la scară largă este faptul că frunzele măslinului au cele mai puternice proprietăţi vindecătoare. 

Datorită conţinutului bogat în oleuropeină acestea pot trata boli ca gripa, meningita, tuberculoza, hepatita B, pneumonia, gonoreea, herpesul, infecţiile urinare, previne infecţiile fungice şi este un bun cicatrizant.

Consumul frunzelor de măslin contribuie eficient la întărirea sistemului imunitar, redă energia după un tratament chimio-terapeutic, frunzele măslinului au în compoziţia lor substanţe active antifungice, antivirale ceea ce le fac un bun ajutor în lupta noastră împotriva bolilor.


Pentru peneumonie, gonoree,tuberculoză gripă ,arteroscleroză, botulism, malarie, ulcer , encefalită şi infecţii ale tractului urinar se recomandă ceaiul din frunze de măslin.

Pentru a beneficia de calităţile curative ale frunzelor de măslin, recomandat este ca ele să fie culese primăvara şi păstrate într-un borcan închis ferit de razele solare.

REŢETĂ CEAI DIN FRUNZE DE MĂSLIN :

Ne trebuie 20 de frunze uscate de măslin şi 3 litri de apă clocotită, punem frunzele în apa clocotită pe care le vom mai ţine pe foc 3 minute, luăm de pe foc şi mai ţinem la infuzat cca. 10 minute, după care filtrăm şi putem consuma cu lămâie şi miere. 

Este recomandat ca acest ceai să fie consumat zilnic pentru tratarea diferitelor afecţiuni dar şi ca acţiune preventivă .

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii