Ceaiuri mixuri de mușețel cu alte plante - minune pentru sănătate. | Cafeneaua Subiectelor



CEAIUL DE MUȘEȚEL COMBINAT CU ALTE PLANTE ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR ȘI ÎNLĂTURĂ INFECȚIILE. 

Începe să te bucuri de o experiență relaxantă și sănătoasă cu ceaiul de mușețel!
 

Ceaiul de mușețel este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare, sedative și antioxidante, fiind ideal pentru reducerea stresului, ameliorarea insomniei și promovarea sănătății generale. Află cum să prepari cel mai bun ceai de mușețel acasă și de ce ar trebui să faci parte din rutina ta zilnică. Explorează rețete, sfaturi practice și informații despre cum poți profita de toate avantajele acestei plante medicinale. 

Cunoaștem cu toții planta de mușețel și beneficiile acesteia pentru sănătatea noastră, ea având o întreagă serie de proprietăți terapeutice printre care se numără aceea de stoparea activității toxinelor bacteriene, dar și de a stimula sistemul imunitar. 

Principiile active din florile de muşeţel ajută celulele sistemului imunitar să identifice şi să elimine mai rapid sursele de infecţie din organism. 

Cel mai eficient preparat, este ceaiul, deoarece proprietăţile antibacteriene şi antifungice sunt concentrate în uleiuri volatile.


CEAIUL IMUNO-STIMULATOR

Îl vom prepara din 3 linguri de plantă de mușețel uscată, 1 lingură de măceșe uscate și mărunțite, 1 lingură de flori uscate de soc, 2 lingurițe de scoarță de salvie uscată. Vom păstra acest mix de plante într-un recipient din sticlă care se va închide ermetic.

Vom prepara ceaiul imuno-stimulator din 2 lingurițe de mix de plantă peste care vom turna apă clocotită, lăsăm la infuzat 10 minute, apoi vom filtra.

Vom consuma 2 căni zilnic, dimineața și seara pe o perioadă de 21 de zile.


CEAIUL ANTI-FUNGIC

Se prepară din 2 linguri de mușețel, 1 lingură de mentă, 1 lingură de cimbru, 2 lingurițe de scorțișoară.

Vom prepara ceaiul din 2 lingurițe de amestec din plantele mai sus amintite, peste care turnăm apă clocotită. Lăsăm la infuzat după care strecurăm și consumăm.

Pentru profilaxie este recomandat consumul unei căni pe zi dimineața pe stomacul gol, iar pentru tratamentul infecțiilor vom consuma 3 căni pe zi înaintea fiecărei mese principale.




CEAI DE MUȘEȚEL CU CIMBRU

Se prepară un amestec din: 2 linguri de plantă de muşeţel uscat, 1 lingură de plantă de cimbru uscat. Peste mix-ul de plante se toarnă 1 litru de apă şi se pun la fiert. 

După ce a dat în clocot, se îndepărtează de pe foc, se acoperă și se lasă la infuzat 10 minute, apoi se filtrează și  se consumă 3 căni pe zi, înainte de fiecare masă. 

Cura va ține 3 săptămâni care va tonifia şi revigora întregul organism. 

                          


VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii