Plimbările cu picioarele goale ne vindecă organele interne | Terapia Naturistă



CUM NE VINDECĂM MERGÂND DESCULŢ ŞI PRIN MASAJ


Nu mulţi cunoaştem faptul că pe tălpile picioarelor şi pe palme sunt puncte care corespund exact cu toate organele interne ale corpului uman.


 Prin stimularea şi masarea acestor puncte sau stimularea lor prin mersul descult, îmbunătăţim fluxul energetic vital, pe care prin masare şi apăsare îl trimitem direct către organele interne, iar astfel ele devin mai rezistente, mai viguroase şi mai sănătoase.

La începuturi, oamenii călătoreau foarte mult, asta în condiţiile în care încă nu se confecţionau încălţări de niciun fel, ei mergând desculţi prin pietrele colţuroase, iarba moale şi blândă, prin nisipul fin al plajelor virgine iar un astfel de tratament de masaj natural se făcea  de la sine.

În organismul nostru funcţionează fără să o simţim, bioelectricitatea, care transmite energie către toate organele, ceea ce face ca ele să funcţioneze echilibrat şi corect, bioelectricitatea funcţionează prin reţeaua de meridiane ale corpului, similar cu fluxul sanguin.

Aceste meridiane încep de la fiecare deget al ambelor mâini, se extind înspre corp şi se termină în vârful degetelor ale picioarelor, iar atunci când acestea au un flux liber, energia merge spre organe care primesc energie exact cât au nevoie pentru funcţionarea optimă.

Când energia nu poate ajunge la un organ anume , atunci acesta devine vulnerabil, nu va mai funcţiona la parametri normali, iar din păcate în timp se va deteriora şi astfel va apare boala. 


Ca să înţelegem cum stau lucrurile mai bine, acesta este ca un circuit electric, iar când un fir se întrerupe, curentul nu va mai ajunge către bec.

Însă, avem totuşi soluţii deoarece există în corp aşa zisele întrerupătoare pe care le putem folosi pentru a trimite bioelectricitatea spre toate organele.

Aceste întrerupătoare le găsim la nivelul palmelor şi a tălpilor conform hărţii de mai jos.



Dacă doriți să activați aceste puncte, trebuie să vă masați picioarele sau să mergeți desculți.

Pentru a obține o sănătate optimă și vitalitate, trebuie să masați fiecare mână și picior timp de 5 minute, în fiecare dimineață.

Presiunea trebuie să fie puternică, dar nu prea puternică, deoarece nu trebuie să simțiți durere în timp ce efectuați acest masaj.

Cu ajutorul acupresiunii, puteți scăpa de probleme cu sinusurile, probleme cu digestia, stresul, lipsa de energie, infecții frecvente, probleme cardiace și tulburări hormonale.

Recomandarea este ca de fiecare dată când aveţi posibilitatea, să mergeţi desculţ, nu ezitaţi să o faceţi.
                      

                         VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii