Miere și coajă de ou - remediu naturist împotriva lipsei de calciu | Terapia Naturistă




MIERE ȘI COAJĂ DE OU - UN EXCELENT REMEDIU NATURIST 

Lipsa de calciu sau hipocalcemia se manifestă, de obicei, prin tulburări la nivelul tubului digestiv, mâini amorțite, furnicături, crampe, contracții musculare, depresie, tulburări ale ritmului cardiac, senzația de sufocare, halucinații, spasme laringiene.

 Sunt doar câteva dintre cele mai frecvente tulburări ale hipocalcemiei, iar dacă ne uităm peste acestea, nu-s puține și nici minore, deci, lipsa calciului este o problemă serioasă.


O dietă bogată în vitaminele C și D ne ajută foarte mult la echilibrarea nivelului de calciu din organism. Expunerea la soare este benefică, deoarece vitamina D se sintetizează prin expunerea la razele solare.

Pentru a obține calciu din surse naturale și sănătoase, avem la îndemână un remediu naturist care vine în ajutorul nostru. 

Folosit de sute de ani, acest remediu s-a dovedit extrem de benefic pentru sănătatea noastră. 

Elementul de bază al acestui remediu sunt cojile de ou BIO sau de țară. Din coaja unui ou mediu vom putea obține o linguriță de pulbere. 



IATĂ CUM PREPARĂM ACEST REMEDIU NATURIST, EXCELENT PENTRU ORGANISM:

Vom spăla bine ouăle înainte de a le folosi, apoi cojile le vom pune la uscat sau la cuptor pentru a le usca, după care, cu ajutorul unei râșnițe de cafea, vom obține o pulbere fină. 

Punem într-un borcan de sticlă cu capac o cantitate egală de pulbere din coji de ouă și miere de albine naturală și vom amesteca bine, până când cele două ingrediente vor forma o pastă omogenă. 

Vom păstra recipientul la frigider și vom consuma zilnic o linguriță, înaintea micului dejun, cu aproximativ 30 de minute.


                VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Tot mai des in America se discuta despre oua cum accentueaza bolile cronice sau mai rau rata de crestere a cancerului la pacientii care au cancer..ma rog pe langa alimentele modificate genetic.

    RăspundețiȘtergere