Ce ceaiuri să consumăm în funcţie de grupa sanguină pe care o avem | Terapia Naturistă



 Ceaiuri recomandate pe grupe de sânge

Când vine vorba despre boli, automat ne gândim şi la plante, de care avem nevoie pentru un ceai care să ne ajute în lupta cu acestea. 

Ceea ce nu ştim este faptul că acestea se pot clasifica pe categoriile de sânge, pe grupele sanguine.

 Mai ştim că planta este prietena românului în orice situaţie, chiar şi atunci când este sănătos el va consuma, chiar şi de plăcere, o cană cu ceai aromată. 

Iată mai jos ce ceaiuri sunt recomandate pe grupele de sânge.

Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină 0

Cei care au grupa sanguină 0, sunt persoane carnivore şi se confruntă adesea cu probleme de hiperaciditate a stomacului.

Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: ceaiul de gălbenele, ceaiul verde, ceai de ghimbir, ceai de muşeţel, ceai de măceşe, ceai de mentă, ceai de păpădie şi ceai de ginseng.

Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină A


Cei care au grupa sanguină A, sunt persoane foarte emotive şi analitice, dar şi mult mai sensibile la stres. Ele au, de regulă, niveluri mai crescute de cortizol, hormonul stresului, pe care corpul lor îl produce în cantităţi mai mari ca răspuns la situaţiile de stres.

Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: iasomie, cimbru, gălbenele, coada-şoricelului, păducel, ghimbir şi ceaiul verde.

Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină B

Cei care au grupa sanguină B, sunt persoane care au un metabolism mai lent, sunt predispuse la boli autoimune, probleme de îngrăşare, letargie, oboseala cronică şi tulburări de somn.

Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: ceai de cruşin şi soc, ceaiul verde, salvie, frunze de mesteacăn, păpădie, coada şoricelului şi roiniţa.

Ceaiuri recomandate pentru grupa sanguină AB

Cei care au grupa sanguină AB, sunt persoane foarte intuitive, cel mai puţin predispuse la stres, dar au un libido scăzut.

Sortimentele de ceai recomandate pentru aceasta grupa de sânge sunt: ceai de busuioc, ceai verde, ghimbir, urzici, catuaba, ovăz şi ceai de maca.


                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii