Ceaiuri pentru curățarea zilnică a rinichilor | Cafeneaua Subiectelor



CEAIURI PENTRU CURĂȚAREA ZILNICĂ  RINICHILOR 

Cunoaștem faptul că datorită alimentației și a lichidelor consumate, nu toate tocmai sănătoase, rinichii noștri pot suferi și se încărca de rezidurile chimice, uneori formând niște formațiuni calcaroase.

 Acestea se pot dovedi, în timp, extrem de dureroase și dificil de eliminat. 

Avem însă câteva ceaiuri pe care le putem folosi și consuma ca efect preventiv sau chiar vindecător. 


Urzica este una dintre plantele care au puternice efecte tonifiante asupra organelor interne cum ar fi :

- ficat

- vezica urinară

- rinichi 

- pancreas 

Urzica - conține cantități impresionante de vitamine și minerale, dar și nutrienți, datorită acestora are proprietățile  de a curăța sângele, mărește hemoglobina, previne diabetul și artrita, previne alergiile. 

Frunzele de zmeur - sunt și ele extrem de valoroase, acestea au proprietatea de a întări funcția rinichilor, a vezicii urinare, a uterului. Având un bogat conținut de antioxidanți compuși anti-microbieni, previne infecțiile urinare și chiar renale.

Mesteacănul - este un excelent diuretic, care ne va mări volumul de urină, vindecă cistitele și edemele. Având un conținut bogat de minerale ajută eficient  la curățarea acidului uric care în timp poate cauza gută.



Splinuța - ajută eficient rinichii să filtreze și să elimine agenții patogeni, iritanții urinari și deșeurile metabolice hidrosolubile din organism.

Coada - calului - cu un conținut bogat în minerale, în special siliciu, păstrează echilibrul electroliților din organism, având și puternice efecte diuretice.

Pentru sănătatea rinichilor este recomandat consumul zilnic a unei căni de ceai (de preferat la amiază) din plantele mai sus menționate, acestea ne vor ajuta să obținem o detoxifiere eficientă a rinichilor.

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii