Cafeaua antigripală | Terapia Naturistă



CAFEAUA  ANTIGRIPALĂ 

De cele mai multe ori auzim despre cafea, cum că aceasta ar fi nocivă pentru organismul nostru și că aduce numai dezavantaje sănătății noastre.

Este adevărat că un consum exagerat al acestei băuturi ne afectează sănătatea, însă consumată cu moderație are efecte benefice.


Cofeina este substanța conținută de boabele de cafea, iar aceasta acționează ca un stimulent destul de evident pentru organismul uman, ea stimulează producția de cortizon și adrenalină.

Cafeaua băută cu moderație (1 - 2  cești pe zi)  ne poate feri de ciroză hepatică, previne apariția bolilor cardiovasculare, care din păcate au devenit foarte frecvente și asta chiar și în rândurile tinerilor.

 Datorită stimulării celor doi hormoni (adrenalina și cortizonul) cafeaua este foarte recomandată și ca anti-gripal.


IATĂ CUM PREPARĂM CAFEAUA ANTI - GRIPALĂ 

INGREDIENTE :

- 30 gr. zahăr 

- 1 ceașcă de cafea fierbinte și tare

- 30 g. de rom 

- 1 gălbenuș de ou proaspăt

Amestecăm zahărul, romul și gălbenușul într-o cană, apoi turnăm cafeaua fierbinte peste și amestecăm. O vom consuma fierbinte .

Consumați această cafea de 2 ori pe săptămână în sezonul rece pentru a ține gripa la distanță.

              VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii